Procesul de certificare ISO reprezinta un instrument de management folosit pentru a asigura faptul ca politicile societatii DISAN EXPERT sunt in concordanta cu standardele internationale de calitate ISO.

De fapt certificarea ISO confirma faptului ca DISAN EXPERT are competenta/capabilitatea de a-si onora cu strictete toate angajamentele asumate.

Prin certificarea ISO 9001 se confirma ca in interiorul societatii activitatile sunt administrate/ gestionate eficace (prin aplicarea managementului calitatii in organizatie se asigura nivelul de perfomanta cerut si asteptat de partile interesate de rezultatele organizatiei). Documentul prezentat tertelor parti contribuie la cresterea increderii acestora in capabilitatea organizatiei de a-si indeplini angajamentele.

Un certificat ISO 14001 : 2004 demonstreaza ca Sistemul de Management de Mediu al socitatii noastre a fost testat si gasit corespunzator referitor la standardul de buna practica. Certificatul ISO 14001 asigura clientilor nostri ca pot avea incredere in faptul ca organizatia DISAN EXPERT minimizeaza activ impactul asupra mediului prin procesele, produsele si serviciile proprii.