Suntem o societate infiintata in anul 2003, cu capital integrat privat, romanesc, care isi desfasoara cu succes activitatea in domeniul constructiilor civile, industriale si de geniu, datorita efortului sustinut al unei echipe manageriale cu experienta, completata de un colectiv dinamic, format din personal calificat si dispunand de o capacitate tehnica de nivel inalt.

Compania este axata pe constructii si hidroizolatiii, avand un colectiv de profesionisti cu experienta si reputatie in domeniile in care isi desfasoara activitatea. Noi ne angajam intr-un proces de dezvoltare dinamica, focalizat pe construirea unui sistem care sa produca, pe termen lung, solutii prompte, adaptate nevoilor clientilor.
Specificul companiei consta in capacitatea de a intelege prin relatia cu clientul nu un contract rigid finalizat printr-un act de vanzare – cumparare a unui pachet de servicii, ci o permanenta interfatare constructiva, care transforma partenerii in prieteni si colegi de drum pe o perioada indelungata.

DISAN EXPERT ofera stabilitate si echilibru intr-un mediu economic imprevizibil si preia din sarcina dumneavoastra acele activitati si domenii in care demonstreaza prin fapte, profesionalism si responsabilitate, o maxima competenta. Rezolvarea oricarei probleme implica o organizare specifica si o abordare structurata care sa conduca la solutia optima, generatoare de maximum de beneficiu in conditiile date.

Oferta noastra in domeniul constructiilor este ampla si acopera practic toate nevoile unui potential client. Incepand cu lucrarile de constructii civile si industriale si terminand cu lucrarile de finisaje interioare si exterioare, prin urmare nu exista nici un gen de lucrare la care compania sa nu raspunda cu promptitudine.

Calitatea activitatii noastre este data de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu normele si standardele occidentale. Beneficiind de o calitate ridicata a materialelor utilizate, precum si de o înalta calificare a personalului nostru, va asiguram ca planurile si implicit constructiile dumneavoastra vor avea structuri de rezistenta trainice iar finisajele interioare si exterioare vor fi pe placul dumneavoastra.

Impreuna cu partenerii nostri, care ne furnizeaza cele mai bune materiale de constructii, noi acordam o deosebita atentie clientilor nostri, oferindu-le solutii moderne pentru constructii civile si industriale de cea mai buna calitate si echipamente de constructie performante si de calitate. Principalul factor in evolutia si ascensiunea rapida a SC DISAN EXPERT SRL CONSTANTA a fost colaborarea excelenta cu societati comerciale cu renume din domeniu, care si-au oferit serviciile de specialitate alaturi de firma noastra pentru obtinerea de contracte avantajoase si finalizarea in termen a celor mai dificile sarcini de executie.

Oferta in domeniul constructiilor este ampla si acopera practic toate nevoile unui potential client. In anul 2010, in scopul alinierii societatii la cerintele Comunitatii Europene, in privinta calitatii (pentru imbunatatirea calitatii lucrarilor executate), in privinta cerintelor pentru protectia mediului (exista aspecte de mediu pe care orgazitia le identifica, le poate controla si pe care le poate influenta) si in privinta cerintelor legate de sanatatea si securitatea in munca (pentru a elimina sau minimiza riscurile pentru angajati si alte parti interesate, care pot fi expuse la riscuri ale sanatatii si securitatii ocupationale, asociate cu activitatea pe care o desfasoara), tinand seama de noile cerinte legale, de informatiile referitoare la impacturile semnificative pe care activitatea organizatiei le-ar putea avea asupra mediului, precum si de alte cerinte, la care organizatia subscrie, conducerea firmei a initiat un program care a impus parcurgerea urmatoarelor etape:
– Informarea, instruirea si calificarea personalului cu privire la Sistemul de Management Integrat Calitate-Mediu-Sanatate si securitate in Munca;
– Proiectarea, implementarea si mentinerea unui Sistem de Management Integrat Calitate-Mediu-Sanatate si Securitate in Munca. Toate acestea au permis societatii sa-si onoreze contractele incheiate, sa execute lucrari de calitate, de un inalt nivel profesional si sa-si pastreze un bun renume printre beneficiari.

In prezent societatea, dupa cum am descris si in prezentare executa lucrari de constructii la nivel inalt, iar asta numai datorita seriozitati si calitatii lucrarilor executate.

DISAN EXPERT isi monitorizeaza si masoara etapele de realizare a lucrarilor/serviciilor, pentru a vedea daca sunt satisfacute cerintele beneficiarului si cele ale legislatiei in vigoare, aplicabile domeniului de activitate. Receptia lucrarii/serviciului nu se produce pana cand monitorizarea si masurarea caracteristicilor lucrarii/serviciului nu au fost finalizate in mod corespunzator, prin incheierea unui Proces verbal de receptie in prezenta reprezentantilor beneficiarului.